Power4Talent is een stichting die is opgestart uit de drang van een aantal mensen die iets terug willen doen voor de maatschappij. Mensen die zelf veel ervaring en expertise hebben opgedaan in het bedrijfsleven en deze kennis willen inzetten om mbo talenten te helpen om de brug te slaan tussen hun opleiding en het bedrijfsleven. Maar ook mensen die weten hoe belangrijk het is om af en toe dat duwtje in je rug te krijgen en je gesteund te voelen in de weg die niet altijd gemakkelijk is.

Of dat nu komt omdat je vanuit een andere cultuur komt of bijvoorbeeld omdat je niet dat duwtje vanuit je ouders kunt meekrijgen omdat zij gewoonweg hiervoor het netwerk of de capaciteit ontberen. Dit duwtje proberen wij wel te geven door mbo studenten, aanvullend op hun opleiding, te trainen op belangrijke hard- en soft skills, in contact te brengen met bedrijven door o.a. bedrijfsbezoeken en ze voor een langere periode te verbinden aan een persoonlijke mentor vanuit het bedrijfsleven.

Middels een programma van ca 10 weken nemen we de mbo talenten mee in de wereld van het bedrijfsleven als aanvulling op hun opleiding. In dit programma laten we de talenten ook kennis maken met de praktijk. Middels bedrijfsbezoeken laten we zien hoe bedrijven opereren en wat dit dus ook van hen gaat vragen. En daarmee willen we ook een beroep doen op jou. Wil je zelf graag in contact komen met de talenten van de toekomst en jouw bedrijf juist bij hen onder de aandacht brengen als een mooie toekomstige werkgever? Wacht dan niet langer en meldt jouw bedrijf dan aan voor een bedrijfsbezoek via ons contactformulier. Wij geloven dat het leggen van dit contact voor allen een toekomstige win-win situatie oplevert!

Alvast super bedankt!