Empowering new opportunities

Talent
Power4Talent

Talent

Ben jij student bij het Zadkine, het ROC Midden-Nederland? En wil je graag extra tijd investeren in jouw toekomst? Dan is Power4talent vast iets voor jou!

 

Power4talent

  • Met Power4Talent ontdek je met een groep medestudenten en mensen uit het bedrijfsleven de laatste trends en ontwikkelingen die nú spelen in het bedrijfsleven.
  • Je krijgt gedurende 8-10 weken met een groep medestudenten extra stof die je goed van pas komt tijdens je stage of je eerste baan. We wisselen theorielessen af met leuke bedrijfsbezoeken, waardoor je meteen ziet hoe de theorie in de praktijk werkt.
  • Tijdens het programma krijg je een coach die tijd voor jou vrijmaakt. Dit is iemand uit het bedrijfsleven, die maar één doel heeft: jou nóg beter maken. Je mag alles aan hem/haar vragen en je krijgt adviezen die precies bij jou passen.
  • Als je de 8-10 weken succesvol doorloopt, krijg je een certificaat en ben je een bijzondere ervaring rijker. Je kunt beter plannen en doorzetten, hebt een mooi netwerk opgebouwd en veel over jezelf geleerd.

 

5 redenen

  1. Je bent nieuwsgierig hoe een organisatie werkt en interesse in bedrijfsbezoeken
  2. Je wilt graag samen met een groep in korte tijd veel leren
  3. Je wilt beter voor de dag komen bij je stage en klaar zijn voor de arbeidsmarkt
  4. Je ziet dit als een mooie kans om beter te leren plannen en doorzetten
  5. O ja, deelname aan Power4Talent staat ook nog heel goed op je CV, je wordt extra interessant voor werknemers!