De beste voorbereiding voor jou

Onze aanpak
Bekijk onze aanpakActiviteiten
aanpak

Onze aanpak

Empower

Power4Talent onderkent de kracht in jongeren die net van school af komen en helpt om de stap te maken naar de arbeidsmarkt, om een solide loopbaan op te bouwen.

Kansen

Power4Talent legt de nadruk op persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Met unieke ervaringen, trainingen en contacten helpt Power4Talent letterlijk nieuwe kansen te vinden en te creëren.

Hulp en ondersteuning

Power4Talent gelooft in een persoonlijke aanpak. Talenten krijgen naast het programma ook een persoonlijke coach die kan sparren en feedback geven.

Gelijk

Power4Talent vindt dat iedereen dezelfde kansen verdient. We helpen bij het slaan van de brug tussen studie en arbeidsmarkt, ook als de te overbruggen afstand groot is!

Rolmodellen

Gedurende het programma zetten wij rolmodellen om studenten te inspireren en motiveren. Wij brengen de studenten in contact met rolmodellen die hun persoonlijke verhaal en looppad delen. Door inzet hiervan de studenten bewust te maken van de kansen die er liggen en van anderen te leren hoe zij hun ambitie hebben kunnen bereiken.

Wij bouwen langdurige relaties tussen studenten, coaches en bedrijven

Relatie

Activiteiten

Coaching – Onze talenten krijgen een coach met wie ze kunnen overleggen, sparren en die ze kan adviseren. Onze coaches zijn succesvol in het bedrijfsleven en/of de non-profit sector, en zijn gemotiveerd om voor jongeren een extra steun in de rug te zijn bij het betreden van de arbeidsmarkt.

Trainingen – Onze trainingen worden verzorgd door professionals die in het dagelijks leven met het onderwerp te maken hebben. De trainingen die we verzorgen betreffen actuele thema’s die voor het moderne bedrijfsleven belangrijk zijn, zoals Agile, (Cyber) Security en LEAN, maar ook trainingen om de soft skills te ontwikkelen zoals presentatie technieken, netwerken etc.

Bedrijfsbezoeken – Met onze partners organiseren we bedrijfsbezoeken waarin de talenten toelichting krijgen over een interessant en actueel thema in het bedrijfsleven, bij de organisatie zelf. Een professional uit de praktijk geeft uitleg en een rondleiding.

Evenementen – Door het incidenteel organiseren van evenementen, zoals netwerkbijeenkomsten en informatiesessies bieden we talenten, coaches, trainers en partners de kans elkaar te ontmoeten.