Empowering new opportunities

Over ons
De stichtingCoaches en trainers

Over

Power4talent

Power4Talent is opgericht in oktober 2018 met de motivatie om voor jongeren de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Dit doen we door jongeren te koppelen aan een coach met een professionele loopbaan, door het organiseren van trainingen, bedrijfsbezoeken en netwerkbijeenkomsten.
Power4Talent is een stichting zonder winstoogmerk die afhankelijk is van donaties. Imiddels heeft de stichting ook de ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Ons beleidsplan vind je hier.

 

Het bestuur

Als ik terugkijk op mijn loopbaan zie ik dat ik op cruciale momenten hulp heb gehad, op allerlei manieren. Dat is ook nodig om iets te kunnen bereiken. Met Power4Talent wil ik er aan bijdragen dat meer mensen die kansen krijgen.

Mimoent Haddouti

Oprichtster Power4talent

Ik wilde graag iets terug geven aan de maatschappij omdat niet iedereen automatisch kansen krijgt. Een duwtje kan er net voor zorgen dat kansen wel kunnen worden gepakt. En dat duwtje wil ik graag helpen geven. Gwoon omdat het kan.

Danny Bos

Oprichter Power4talent

In onze omgeving zien we allemaal dat niet iedereen dezelfde kansen krijgt en het soms moeilijk is de kansen te grijpen. Hoe groot je talent ook is, je hebt altijd mensen nodig die je coachen of net dat zetje extra geven.

Wouter Frijns

Oprichter Power4talent

Onze partners

Onze coaches en trainers

Binnen de bank ben ik coach voor diverse collega’s, want de kans die ik heb gekregen, gun ik een ander ook. Nu wil ik mijn ervaring en kennis delen met scholieren en wil ik jullie helpen om jullie talent en kwaliteit naar boven te halen.

Wided van Leeuwen-Neddaoui (coach)

Teamleider, Rabobank

Kernwoorden: creatief, analytisch, luisteren, omdenken, uitdagen, humor, respect, eerlijkheid, interesse, ontdekken, groeien, leren, vertrouwen, delen, verbeteren.

Marcel Paagman (coach)

MDA3C

Ik werk graag met jonge mensen om te horen wat er bij hen leeft, hoe zij werk in de 21ste eeuw ervaren en wat er moet gebeuren binnen organisaties om werk leuk en betekenisvol te maken.

Valentijn Mees (trainer)

Mees & Company

Al opgroeiend wist ik precies wat ik later wilde gaan doen en hoe ik er zou komen. Maar des te groter was de teleurstelling toen ik ontdekte dat dit niet hetgeen was wat bij mij paste. Achteraf bekeken miste ik de begeleiding en het advies om te ontdekken waar ik goed in was en welke opties ik kon verkennen. Door mijn ervaringen te delen, te luisteren en te adviseren, hoop ik de studenten verder te helpen in het ontplooien van hun talenten en ontdekken van hun ambities. Ik ben ervan overtuigd dat door een helpende hand te bieden maar ook door uitgedaagd te worden, je echt het beste uit jezelf kunt halen!

Nesrine Dini (coach)

Rabobank

Coachen en inspireren geven mij energie en ik vind het daarom ook mooi dat ik een bijdrage mag leveren om jongeren te helpen bij diverse vraagstukken. Met luisteren, sparren, maar ook uitdagen en veel lachen, wil ik samen met de studenten grenzen gaan verleggen. Samen de mogelijkheden en kansen herkennen en ze vol vertrouwen aangrijpen.

Jennifer Ferrier (coach)

Rabobank

In 2006 heb ik voor Rabobank Utrecht het stageproject ‘Geef een Kanaleneilander een stagekans’ opgezet en gecoördineerd. Via dit stageproject kregen MBO-leerlingen van ROC ASA en ROC Midden-Nederland die in de Utrechtse wijken Kanaleneiland en Overvecht  een stageplek aangeboden. Door dat project weet ik hoe belangrijk het is dat jonge studenten hulp krijgen om hun weg te vinden met hun carrière. Daarom wil ik als coach bij Power4Talent graag de deelnemers en mijn mentee mijn hulp aanbieden met mijn ervaring en netwerk.

John Gabrielse (coach, trainer)

Binnen de bank ben ik coach voor diverse collega’s, want de kans die ik heb gekregen, gun ik een ander ook. Nu wil ik mijn ervaring en kennis delen met scholieren en wil ik jullie helpen om jullie talent en kwaliteit naar boven te halen.

Kelvin Rorive (trainer)

Chapter Lead Security, Rabobank

Ik ben gek op nieuwe en jonge ideeën en ben voortdurend op zoek naar innovatieve oplossingen. Daarnaast wil ik graag mijn ervaring in de IT en in mijn werkzame leven als geheel inzetten voor de nieuwe generatie. Starters en ervaren medewerkers kunnen van elkaar leren!

Richard Dijkstra (coach)

IT manager, Ministerie van Defensie

Het initatiatief van Power 4 Talent om studenten al kennis te laten maken met wat er te wachten staat in het bedrijfsleven geeft ze een 1-0 voorsprong. Ik vind het leuk om de studenten te laten ervaren door middel van interactieve workshops wat Agile inhoud, welke frameworks er zijn en hoe deze worden toegepast in een organisatie.

Jimmy van Gessel (trainer)

Gessup

Coachen is mijn grote passie. Zowel het coachen van teams als van individuen. Dit spreekt me dan ook enorm aan als vrijwilliger van Power4Talent.
Het blijft geweldig om mensen te mogen begeleiden om het beste uit jezelf te halen zodat jezelf jouw leven op jouw manier kan leven.

Frank Koppert (coach)

Rabobank

Tijdens mijn loopbaan ben ik erg geholpen door collega’s die als coach voor me hebben gefungeerd. Door mee te doen aan het mooie initiatief Power4Talent wil ik mijn ervaring ter beschikking stellen om jongeren te helpen bij hun zoektocht en ontwikkeling.

Andre van der Linden (coach)

Rabobank

Toen ik na mijn studie begon met werken, wist ik niet hoe het bedrijfsleven werkte. Gedurende de jaren leerde ik wat gebruikelijk is en hoe je kunt werken op een manier die bij jou past en je energie geeft. Die kennis deel ik graag met jou. Want er komt veel op je af als je begint met werken. Ik coach graag op vragen als: Hoe communiceer ik, wat verwacht mijn manager van me, hoe zorg ik dat ik kansen krijg en me ontwikkel, wat doe ik als het even niet lukt, hoe ga ik om met collega’s……

Lian Bakx (coach)

Communicatiemanager, Rabobank

Wij zoeken nog coaches!

Coach