Actueel

Blijf Up to Date!
Het laatste nieuwsbekijk de Agenda!
Blog

Het laatste nieuws

LCB steunt Power4Talent

LCB steunt Power4Talent

LCB werkt samen met Power4Talent, een stichting zonder winstoogmerk, gericht op hetempoweren van jongeren. LCB deelt de motivatie van Power4Talent dat alle jongeren gelijkekansen verdienen. Wat betekent deze samenwerking?LCB onderschrijft de doelstellingen van...

Rijksmuseum Friend of Power4Talent 

Rijksmuseum Friend of Power4Talent 

Stichting Power4Talent en het Rijksmuseum gaan de komende 3 jaar samenwerken.Dat maakten beide partijen bekend tijdens een bezoek van een groep studenten van het Zadkine College aan het Rijksmuseum op donderdag 17 februari 2022.Mimoent Haddouti, voorzitter Stichting...

Power4Talent is jarig en is 2 jaar geworden!

Power4Talent is jarig en is 2 jaar geworden!

In een raar jaar dat wordt gekenmerkt door COVID-19, was het toch echt deze maand zover: Power4Talent was jarig en beleefde zijn 2-jarige bestaan! Oktober 2018 zag Power4Talent in Oktober officieel het levenslicht en was dit de start voor mooie ervaringen die nu al...

Power4talent en het Coronavirus

Power4talent en het Coronavirus

Beste allemaal, Het Corona virus houdt ook Nederland inmiddels in zijn greep. Vele bedrijven en organisaties ondernemen acties en vaardigen regels uit omtrent reizen, thuiswerken en bv evenementen en grote bijeenkomsten. Zo zijn inmiddels de scholen ook tot 6 april...

We zijn van start met de tweede lichting!

We zijn van start met de tweede lichting!

We zijn inmiddels weer ruim een week onderweg met de tweede lichting studenten van het ROC midden Nederland. Na een heerlijke zomerperiode (met hard werken aan de voorbereiding van de volgende lichting) zijn we op maandag 11 november weer begonnen. Tijd voor een...

Leuk om in contact te komen met de talenten van de toekomst?

Leuk om in contact te komen met de talenten van de toekomst?

Wil je zelf graag in contact komen met de talenten van de toekomst en jouw bedrijf juist bij hen onder de aandacht brengen als een mooie toekomstige werkgever? Wacht dan niet langer en meldt jouw bedrijf dan aan voor een bedrijfsbezoek via ons contactformulier. Wij geloven dat het leggen van dit contact voor allen een toekomstige win-win situatie oplevert!

Onze trainingen

Agile / Scrum

Jimmy van Gessel en Annemieke van Nuland

Wat begonnen is in de software ontwikkeling wordt nu in veel bedrijven en in allerlei gebieden toegepast: Het werken volgens de Agile / Scrum methodiek.
Een werkwijze die uitgaat van minder regels, maar van effectief samenwerken in kleine groepen om zo sneller tot de gewenste resultaten te komen. In deze training wordt je op een leuke en praktische wijze bekend gemaakt met deze actuele manier van werken die in zoveel bedrijven wordt toegepast. Door het combineren van de basis theorie met zeer praktische en leuke voorbeelden wordt je bekend gemaakt met deze manier van werken en geeft deze kennis en ervaring je een voorsprong in het bedrijfsleven.

Lean

Valentijn Mees en Femke Oude Lohuis

De gedachte van Lean is het principe van ‘continu verbeteren’ door onder andere te stoppen met die dingen die overbodig zijn en verspillend. Net als Agile zie je dat Lean in zeer veel bedrijven wordt toegepast, zeker wanneer bv in productieprocessen gezocht wordt naar manieren om zaken sneller en efficiënter te doen. Deze training geeft je op een leuke en praktische wijze inzicht in deze belangrijke denkwijze en leert je veel handige handvatten die je in kunt toepassen. Door het combineren van de basis theorie met zeer praktische en leuke voorbeelden wordt je bekend gemaakt met deze manier van werken en geeft deze kennis en ervaring je een voorsprong in het bedrijfsleven.

Cyber Security

Kelvin Rorive en Robbert-Jan Dijkhuizen

Veiligheid van data en informatie is in deze tijd mega belangrijk. Alle bedrijven maken gebruik van data, als zijn het maar de gegevens van de klanten en leveranciers. Zelfs sportclub en verenigingen slaan gegevens van hun leden op. En daar moet je voorzichtig mee omgaan. Zeker omdat in deze nieuwe digitale wereld een hele nieuwe vorm van criminaliteit is ontstaan: de cybercriminaliteit. Opzoek naar gegevens van mensen om op criminele wijze geld mee te verdienen. Op een leuke wijze wordt je meegenomen in de wereld van cyber security en wordt je bekend met wat je vooral wel en wat je ook niet moet doen. Iets waar inmiddels in de meeste bedrijven elke medewerker ook op getraind wordt. Ook leer je door de ogen van een hacker kijken.

Visueel communiceren

René van Swetselaar en Petra Hoogervorst

Mensen onthouden 80% van wat ze zien, 20% van wat ze lezen en 10% van wat ze horen. Redenen genoeg om visueel te communiceren!
In deze creatieve training leer je de kracht van visueel communiceren. Hoe verpak je je boodschap? Hoe verhoog je de kracht van wat je wilt overbrengen? Hoe vertel je jouw verhaal op een visuele wijze? Denk je dat je niet kunt tekenen? Dat maakt niets uit. Iedereen kan leren hoe je je boodschap op een visuele wijze kan overbrengen. Een training die lekker praktisch is en alleen maar vraagt om jouw creativiteit. Pak je stiften maar alvast!

Netwerken

Melvin Tjoe-Nij

Hoe bereik jij je dromen? …via de grenzeloze mogelijkheden van het netwerken!! Netwerken, vaak genoemd als ‘net werken’, is een methodiek om aan relaties te komen. Een onmisbare vaardigheid in de tegenwoordige zakelijke context. Wat zijn de ‘do’s & don’ts’? Hoe leg je eigenlijk het eerste contact? Wat is belangrijk in het opbouwen, maar ook met name in het onderhouden van je netwerk? Allerlei vragen waarop de antwoorden toch anders zijn dan in sociale netwerken in de privé sfeer. In deze training krijg je antwoord op deze vragen en wat nog meer belangrijk is bij netwerken.

CV en sollicitatietechnieken

Tauman Autar en Raya Soekarnsingh

Een CV met foto of een CV zonder foto? Zet je je nationaliteit op de je CV of niet? Eén pagina met je opleidingen en werkervaring of drie pagina’s met alle details? Allerlei vragen, en met name de antwoorden op die vragen, die je kunnen helpen om een goed CV op te stellen en meer kans te maken bij je sollicitatie voor een stage of baan. En deze antwoorden krijg je in deze training! Daarnaast krijg je nog allerlei tips voor je motovatiebrief en het sollicitatiegesprek. Onmisbaar voor een goede start van je carrière!

Presentatietechnieken

Marcel Paagman

Voor een groep staan en dan een presentatie geven is voor velen niets iets wat je elke dag doet. En voor velen dus ook wel spannend en misschien zelfs wat eng. Maar gelukkig zijn er een hoop tips en trucks die je kunnen helpen. Hoe bereid je je voor? Hoe bouw je je verhaal op? Hoe pas je je aan op je publiek? Wat kun je beter niet doen en wat wel? Allemaal onderwerpen die in de training presentatietechnieken langskomen. Op een interactieve manier zal je worden meegenomen in de wereld van presenteren en ga je vooral doen! Immers, oefening baart kunst..

Conflict management

Akber Khan

Iedereen krijgt wel eens te maken met situaties waarin partijen met elkaar in conflict raken. Waarover gaat het conflict eigenlijk? Wat willen die partijen dan bereiken of juist vermijden? Conflicten zijn altijd lastig en liever hebben we ze uiteraard niet. En het ene conflict is het andere niet. Maar als je toch in een conflict situatie terecht komt, hoe ga je hier dan het beste mee om? In de training conflict management worden je tips aangereikt die je daar mogelijk bij kunnen helpen. Voordat het echt escaleert..

Professionele foto shoot

Bedrijven willen in je CV niet alleen lezen wie je bent en wat je allemaal in het verleden gedaan en bereikt hebt, maar willen ook graag een beeld hebben van de persoon die ze mogelijk uitnodigen voor een gesprek. En dat geldt zeker ook voor de zakelijke sociale media, waar bedrijven als eerste kijken om een beeld te krijgen van wie je bent. En de eerste indruk is daarbij goud waard! Je begrijpt vast wel dat een vakantie selfie daarbij meestal niet echt gepast is. Maar ja, een professionele foto kun je zelf niet maken en om dit laten doen is vrij kostbaar. We zijn dus blij dat wij binnen Power4Talent de hulp krijgen van een professionele fotograve, die wel die gepaste professionele zakelijke foto kan maken. En het is nog leuk ook. Als deelnemer aan Power4Talent hoef jij alleen maar ‘To dress to impress’!