Wie ben je?
Ik ben Isaiah Patterson, ik ben 18 jaar oud en woonachtig in Maarn. Ik fitness graag en geloof in altijd blijven doorleren en ontwikkelen.

Welke opleiding volg je?
Ik volg de dubbele opleiding International Business Studies en Junior Accountmanagement.

Wat wil je later worden en waarom?
Ik heb nog geen specifiek beroep in gedachte, echter zou ik wel graag in een corporate omgeving willen werken en een team willen aansturen.

Waar liggen je talenten en wat wil je ontwikkelen?
Mijn talenten liggen voornamelijk bij mensen. Interactie en connectie maken met anderen. Ik formuleer een doel voor mijzelf. Ik kijk waar ik nu ben, waar ik naar toe wil en wat ik nodig heb om daar te komen. Vanaf dat moment doe ik er alles aan om mijn doel te bereiken.

Wat vind jij van Talent4power?
Ik vind Power4Talent een heel goed initiatief. Studenten die mee doen aan het programma van Power4Talent krijgen buiten hun standaard opleiding om, een extra mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen door middel van trainingen en bedrijfsbezoeken, uitbreiding van hun netwerken om zo beter voorbereid te zijn voor een vervolgstap naar hoger onderwijs. Alles om meer kans te hebben op de huidige arbeidsmarkt.

Waarom doe jij mee aan het programma van Power4Talent?
Aanleiding dat ik mee doen aan het programma is omdat ik altijd op zoek ben om nieuwe dingen te leren, mijzelf uit mijn comfort zone te halen om zo door te ontwikkelen. Ik vind het ook ontzettend interessant om te zien hoe bedrijven in de praktijk te werk gaan en door middel van het netwerk van Power4Talent komen al deze aspecten aan bod.

Wat is jouw levensmotto?
Niet geschoten, is altijd geschoten!

Wat staat er op jouw bucketlist?
Ik zou graag op alle continenten in de wereld zijn geweest.

Wat vind je nog meer leuk om te delen?
Ik zou graag alle organisatoren, betrokkenen en mijn mentor Marcel Paagman van Power4Talent ontzettend willen bedanken voor dit ontzettend mooie initiatief!