Wie ben je?

Mijn naam is Tom Koopman en ik ben 17 jaar oud.

Welke opleiding volg je?

Ik volg op dit moment de opleiding “Ondernemer-Retail.” Hierna wil ik graag verder studeren aan het HBO. Hiermee wil ik mijn kennis zo breed mogelijk vergroten. Als het lukt, ben ik ook van plan om een universitaire opleiding te volgen, om mij zo verder te gaan specialiseren. Als ik klaar ben met studeren, wil ik graag mijn idee uitwerken waar ik nu mee bezig ben. Het idee is om een dienstverlening in de reisbranche organisatie verder te ontwikkelen. Het is de bedoeling dat de consument veilig en snel aankomt op zijn of haar bestemming met zijn of haar spullen.

Waar liggen je talenten en wat wil je ontwikkelen?

Ik wil mijzelf graag nog verder ontwikkelen in de ondernemerschap. Op dit moment ben ik al met verschillende ondernemers aan het praten over mijn idee.

Wat vind je van Power4talent?

Power4Talent heeft een erg leerzaam programma met verschillende soorten trainingen. Het programma biedt mij goede ondersteuning voor mijn verdere ontwikkeling en loopbaan.

Wat is je levensmotto?

Mijn levensmotto is: “Don’t compare yourself with anyone in this world… if you do so, you are insulting yourself.” Deze motto van Bill Gates inspireert mij heel erg, helemaal met het uitwerken van mijn idee en op school.

Wat staat er op jouw Bucketlist?

Mijn bucketlijst is erg groot. Een van de dingen wat ik graag nog wil gaan doen is de wereld rondreizen.