Ik ben Riham Chikhi

door | 28 mrt 2019 | Nieuws

Ik ben Riham Chikhi

Graag stellen wij onze talenten aan je voor. Riham doet de aftrap. Wij zijn erg benieuwd wat je van het persoonlijk verhaal van Riham vindt.

Wie ben ik?
Hallo, ik ben Riham Chikhi. Ik ben 19 jaar oud, woonachtig in Utrecht. Ik ben een optimistische persoon die ambitieus gedreven is.

Welke opleiding volg je?
Momenteel volg ik een excellent opleiding op het mbo op ROC Midden Nederland leerjaar 1. De opleiding is Junior Accountmanager niveau 4 & EBBD op hbo-level. EBBD staat voor European Business Baccalaureate Diploma en betreft een Engelstalig studie. Bij mijn opleiding heb ik de kans gekregen om een excellentie programma te volgen en dat kan via het programma van Power4Talent.

Wat wil je later worden?
Wat ik later wil worden staat nog niet vast, eerst moet ik mijn huidige opleiding afronden zodat ik verder kan gaan. Tegen die tijd kijk ik rond van wat de markt te bieden heeft ;).

Wat kun je over Power4talent vertellen?
Ik vind dat Power4Talent een goede kans is om verschillende beroepen te zien en een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven te mogen maken. Ook krijg je adviezen die in begrijpelijke taal makkelijk te volgen zijn. Daarnaast heb ik het gevoel dat ik me kan door ontwikkelen. Je krijgt dus een extra duwtje in je rug. Naast de bijeenkomsten krijg je ook een mentor toegewezen en kun je apart afspreken of bij vragen bij je mentor terecht. Daar heb ik ook gebruik van gemaakt.

Wat is voor jou een veelgebruikte quote?
Ik heb heel veel quotes, ik kan er geen genoeg van krijgen. Want de levensmotto’s kunnen je aanzetten tot het overdenken van de tekst. En later kun je de tekst gebruiken om deze in praktijk toe te passen. Eén van mijn favoriete quotes is: “Don’t get distracted by followers, get inspired by leaders.”

Wat staat er bij jou op de bucketlist?
Iedereen heeft wel een bucketlist. Ik had toen ik jong was een bucketlist gemaakt. Sommige dingen heb ik al behaald, maar sommigen niet. Want dit vergt veel geld/tijd. Maar ik kom er wel! Waar ik echt naar uit kijk op mijn bucket list zijn het wereldreizen en om mijn dream cars te hebben. Maar ik kan het pas hebben als ik eenmaal iets heb bereikt. Dan pas kan ik genieten.

Ik hoop dat ik later mijn kennis en passie kan overdragen aan degenen die het ook nodig hebben.